Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
dknight
tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Köszi a választ, én is arra tereltem magam. De ma délután böngészve láttam, hogy a t-home előfizetőinek 48 pénzért adják a 16Gb-s Nexus 7-est, asszem még is inkább amellett döntök. 48 vagy 36 nem mindegy, de azért az csak Asus - a pc-s eszökzeit már évtizedek óta nyúzom, egyszer sem hagytak cserben, ennyit megérdemel a márkahűség.
-
dknight
tag
Sziasztok!
Új vagyok a tabletek világában, bár ez a topic sokat segített a versenyzők szűkítésében.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e várni a Wayteq 70dci-re (elvileg a Ramos W28-ával egyezik nagyjából), vagy símán best buy továbbra is a Prestigio 7.0 pro duo - ami végre újra kapható több helyen is?Nekem android ismerkedésre (a telóm symbian-os), az asszonynak netezésre kéne. Tudom, hogy mind a kettő elegendő hardver szempontjából, csak érdekel a véleményetek, hogy melyiket érdemesebb. Sajnos a Ramos w28-ról nem tudtam meg sokat a fórumokból, külföldi oldalakról, ezért a vason túl nem nagyon tudom hasonlítani.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX