Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidgustavo
csendes tag
"Ilyet vettem én is. Én éppen a minap néztem mit tud a wifije. A router az étkezőben, a tablet pedig a hálóban. Közte 2 fal, és légvonalban kb. 10m. Addig jó a vétel. 1 rublika a kijelzőn. Összehasonlításképpen a telefonom, és a netbookom ugyan ezt tudja, de a nagy laptopon már 2 jel ugyan ott.
Szerintem nincs ezzel semmi baj, jó a wifije. Ahol a telódon be tudod fogni a jelet, ott ezzel is be tudod."Nagyon szépen köszönöm a válaszod, atala!
-
davidgustavo
csendes tag
Sziasztok! Egy Alcor Zest Q813i vásárlásán töröma fejemet, de többen említették, hogy a wifi írtó gyenge rajta > öt méterig jó a router közelében, ettől nagyobb távolságnál már egyáltalán nincs jel (az egyik felhasználónak). A prohardveres srácok azt mondták, hogy 10 méterre is jó volt (közötte egy fal), viszont elmaradt az első generációs Nexustól. Nos, mi az igazság? Nem kellene emiatt aggódnom? Az egyetem területén használnám (ahol az egész épület területén van wifi elérhetőség, azaz a telefonommal gond nélkül be tudom fogni, viszont attól aggódom, hogy ez a tablettel nem biztos, hogy megvalósítható lesz :S ). Tudnátok segíteni ebben?
Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő