Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
válasz
vertigojames
üzenetére
Jó leírás.
A 16:9 képarányt és a számomra felesleges 3G lehetőséget leszámítva tetszik is a ketyereAz Onda 812-ről is csinálhatnál egy hasonló leírást, képarányban az jobban bejönne.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
vertigojames
üzenetére
Kössz az írást. Ez alapján várom az M9-ről szólót is.
Szerintem abban próbálj meg bele is kötni a készülékbe az objektivitás kedvéért, mint ahogy az M8-ról is kiderül itt az előző hozzászólásodból, hogy azért a digitizer érdekesen viselkedik töltés közben.
-
violentSt
tag
válasz
vertigojames
üzenetére
igényes leírás

2 észrevételem van
az egyik amit nem értek, hogy neked a 4,5"-hoz képest nem nyújt sok pluszt a 7"
ámde a 10,1"-hoz képest a 9,4" sokkal hordozhatóbbnak állítod be
a képekről nekem valahogy nem ez jött le (szvsz nem túl szembetűnő a különbség 10,1" és a 9,4" között, sőt mintha a káva még vastagabb is lenne a 9,4"nál)
tehát hasznos felületbe a 10,1" akár jobb is lehet
az az 1-1,5 cm magasság (vagy szélesség) különbség nem hiszem, hogy annyíra számottevő mobilitás szempontjábóla másik, a felbontás (1280 x 752) szerintem nem a "különleges" méretből ered
pusztán a tesztprogramok legtőbbje nem számolja bele az alsó menűsávot (pont 48 pixel) mivel az a rendszer részepersze ez már csak szörszálhasogatás...

grat. és köszi!
-
csibe1
addikt
válasz
vertigojames
üzenetére
Köszi.A táblázatba beletehetted volna az akksikat is.
A kijelző működik rendesen töltés közben is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX