Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem! Probléma a következő: adott egy asus fonepad (ME371MG), nem veszi fel a töltést. Szétszedtem, az akkuja teljesen lemerült (0,02V). Sikerült az akkut bebikáznom, két nap alatt szakaszokban 3,7V-ig feltöltöttem egy 18650-es akku segítségével. A tablet így elindul, minden működik, csak a töltést így sem veszi. Az akkut 7%-osnak mutatja. Valószínűleg a töltőelektronika, vagy az akkuban lévő elektronika hibás. Az akkut kiszerelve teljesen feltöltöttem, beszereltem és a tablet összes funkciója működik. Amikor töltőre dugom a töltést is jelzi, de továbbra sem vesz fel áramot. Biztos valami kis hülye hibája van.
Abban kérem a segítségeteket, hogy ha tudtok ajánlani egy szakit dél-Pest környékén aki nem arany árban dolgozik, akkor tegyétek meg! Szeretném megmenteni ezt a fonpadet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest