- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmoskorte1
csendes tag
Üdv!
Tud nekem valaki ajánlani konkrét Linuxos tabletet amit kapni is lehet, és nem csillagászati az ára?
Igen tudom, az android is linux, de én hagyományos linuxra gondoltam (pl. ubuntu).
Köszönöm
-
vilmoskorte1
csendes tag
Üdv Fórum!
Egy android tablet esetében (2.3.4) hogy is kell a gyári alapállapotot visszaállítani?
Vagyis azt az állapotot, ami anno a tabletet a dobozból kivéve volt?Két erre vonatkozó pont is van a settingsben, és fogalmam sincs melyik kell.
A gyári user manual pdf pedig erről egy szót se ír.Köszönöm
-
vilmoskorte1
csendes tag
Helló Fórum!
Mi a megoldás a problémámra?
Adott egy tablet, nem szabványos képernyőfelbontással.
A marketen az app-ok háromnegyede nem hajlandó települni, mert "not compatible your device". Még az olyan alap app-ok se, mint pl. az inkpad, vagy a gps essentials.
Ugyanakkor, ha manuálisan a netről letöltöm az app telepítőt apk-ban, hiba nélkül települ és fut az app (noha kicsit hülyén néz ki 10"-es képernyőn nagy felbontásban).Szóval mi a megoldás, hogy telepíthetőek legyenek a market-ről közvetlenül ezek a "not compatible" mégis tökéletesen futó appok? Anélkül, hogy apk-t kéne vadászni?
Köszönöm
-
vilmoskorte1
csendes tag
Üdv Fórum!
Van nálam egy Archos 7 Home Tablet Android 2.2-vel. A tableten nincs android market, csak a gyártó saját marketja, ahol alig van valami. Párszáz app összvissz, többsége fizetős, amiért ha akarnék se tudnék fizetni (persze eszem ágában sincs), mert Mo-n eleve nem működik a fizetés.
Hogyan tehetek a gépre egy működő valós android marketet? Legalább a free appok elérhetőek legyenek. Már több market enablert kipróbáltam, nincs eredmény-unsupported device, unknown error stb. hibaüzenetek.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest