- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
f8enter
aktív tag
Sziasztok,
Tapasztalt versenyzők tanácsára lenne szükségem.
A telefonomon (Legend) ha e-mail címzettet kezdek beírni, akkor a contactokból autómatikusan listázza az első néhány betű beírása után a lehetséges címzetteket.
Ezt hogy lehet elérni egy Dell Streaken? (Természetesen a kontaktok replikálva vannak)
-
f8enter
aktív tag
Nekem nagyon bejött a készülék.
A céges kártyámnak kerestem egy Androidos 7"-os tabletet, amivel szükség esetén telefonálni is lehet (szerencsére nem kell sokat), de alapvetően G-naptár, mail, web a cél.Kipróbáltam egy 7"-os tabletet (Huawei S7 Slim), és elkeserítő volt (számomra), nem reális elvárás, hogy azt hordozzam napközben magammal.
Ezután a keresgélésben ráakadtam erre a készülékre, majd az árára, és megnéztem. Megtetszett, megvettem. Azt gondolom, hosszú távon kiszolgál. Elsőre főként az ára vonzott, mivel ilyen HW bármiből jóval drágább, nekem pedig az 5" kifejezetten vonzó volt, sokkal inkább előny, mint hátrány.
-
f8enter
aktív tag
Sziasztok,
Találtam Streak-ot nagyon baráti áron. Tudtok róla, hogy valami bibi lenne vele?
Mivel kevés telefonálásra használnám, nekem tetszik. Erre már kijött a hivatalos 2.2 ugye?
Gondolom további frissítése nem várható.Akksi időre van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Konteó topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest