Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
cimopata
üzenetére
Biztonsággal sehogyan.
Nem tudom merjek-e bármit is írni, nehogy én legyek a hibás, ha esetleg tégla lesz belőle.(#50311) CloZee
Több ötletem sajnos már nincs.
(#50312) XDModesty
Van, a Vega Q7108.
(#50313) stilo18
Ha minél nagyobb kijelzőset szeretnél, akkor igen.
(#50314) napata22
Ami üzemidőben még jobban teljesít (akár 12-13 óra is megy neki) az a Lenovo Yoga Tablet 10, de ez már 80e forintba kerül.
(#50316) Yany
A használt készülék árának alakulását nem követem/figyelem, szóval ilyet nem is fogok írni, csak és kizárólag újakat.
Kezdjük a 3G-s modellekkel. 10 hüvelykes ennyiért nincsen, szóval ezek kiesnek, maradnak a nyolcasok. Kettő ilyen van, az Acer Iconia Tab A1-811 és a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 3G. Ezek közül igazából mindegy melyiket választod, mivel szinte ugyanazt kapod.
3G modem nélkül már egy kicsivel nagyobb a választék. Ebbe a 60e forintos keretbe ezek férnek bele, vagyis pontosabban ezek közül érdemes választani: ASUS MeMO Pad 8, Lenovo IdeaTab S6000L, Lenovo Yoga Tablet 8, Alcatel One Touch POP 8
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX