- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82937 üzenetére
Én is erre használom. Mondjuk, a fullHD nekem nem fétisem. Ha Budapesten beülök az autóba, akkor Ulmig (kb. 8-10 óra) egyszer fel kell töltenem powerbankról. Otthon, meg a kamionban ez nem szempont. A hangminőség nem az igazi, de erre való a füles. A necces pont a tok, mert ekkora mérethez nincs normális. Én egy ilyen Hadron Tab 01 tartót használok hozzá. Otthon is. Csak, én vmi 3:1 csomagolásban kaptam, volt hozzá egy autós fejtámlára rakható konzol is.
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82933 üzenetére
A P20HD -ban ugyanaz a Spreadtrum SOC van.
A másik kettőben Mediatek Helio X27, ami kb. középkategóriának felel meg. Azt már nem nyomoztam, hogy az M30 tudja-e a B20 -at. Egyébként ezt a hsz. -t épp egy M16 -on írom. Ez elvileg tudja a B20 -at, de az enyémben még sosem volt SIM. Viszont, ez sem egy gamer cucc. Most full fényerőn van és netezés közben is forró a hátulja. Mondjuk, ez érthető ebben a melegben. -
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82931 üzenetére
Elvben jól hangzik, DE!
Biztos, hogy semmilyen bugja sem lesz javítva.
Egy kínai dzsunka CPU dolgozik benne, 28nm -en, tehát garantáltan zabálós és melegedős.
Ehhez egy PWR8322 -es GPU társul. Pl. a Nokia C3 -ban van ilyen, szóval ez is belépő szintű. Egyszóval azért olcsó, mert rizikós. -
cidalain
veterán
válasz
bindi94 #82900 üzenetére
simán vehető az is.
Jó Helio alap, átlagnál nagyobb 11,6" kijelző. gyári billentyűzet (ami hasznos ha kell gépelni sokat, viszont ezt ölben nem lehet úgy használni mint egy laptopot, csak asztalon marad meg normálisan így)
azért nem írtam, mert 60 párezer forint, ami az elméleti költséghatárod felett van kicsivel. -
cidalain
veterán
válasz
bindi94 #82893 üzenetére
Kintről meg jó lehet a frissen megjelent Teclast P20hd elvileg már kapható Gearbesten és Bangoodon is. 120 dolcsi körül van, plusz az okosított posta, plusz biztosítás, de mindennel együtt megáll 40 alatt. Tapasztalatok viszont nincsenek még vele, mert annyira új, kérdéses, hogy az a soc ami benne van, mennyit tud. Ez tudja a B20-as 4G-t itthon
Vagy a Teclast M30, ami tutira jó Helio procival van szerelve. viszont 150 dolcsi kb. És nem tudja a B20 LTE frekvenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged