- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
ZotyOoO92 #71013 üzenetére
Szia!
Dupla annyi tárhellyel szintén Lenovo.
Van a fenti Lenovo (8 gigás) és a "nagy" Alcatel is a családomban, korrekt kis gépek, ajánlott vételnek számítanak a fórumon is.
A két Lenovo ugyan nem HD felbontású (ebben az árkategóriában ilyet nem igazán lehet találni), de szép képpel rendelkeznek. A Pixi viszont HD felbontású, bár a méretéhez ez kell is. Ez utóbbit én is filmezésre használom és bátran ajánlanám neked. (Persze a filmjeidet SD kártyán kell tárolni a kis tárhely miatt.)
A Huawei-ről nem tudom, hogy itt a fórumon ajánlottnak számít-e, de szerintem nem rossz vétel az sem (bár nem volt még a kezemben ilyen tablet).
Ha ezek nem is tetszenek, azt javasolnám, hogy olcsó, ismeretlen nevű tabletet (Lark, Myaudio, Concord stb) ne vásárolj, ezekkel lehetnek minőségbeli és működésbeli gondok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged