- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
fcbarca #90906 üzenetére
Szervusz! Én is nézegettem anno a Giztop oldlát, de tavaly novemberben az AliExpressről vásároltam egy olyan tabletet, amelyet Te is linkeltél. Igaz az erősebb verziót. November óta nyúzom, nekem tökéletes. L1-s a widevine, a képernyő, hang elsőrangú, tartalomfogyasztásra így remek. Google Playből telepített banki programok zökkenő nélkül futnak. Viszont nincs rajta magyar nyelv. Mármint a "rendszernyelv" angol (vagy kínai), de persze az egyes programokon belül állítható a magyar nyelv, kezelőfelület. (Ha elérhető.) Nem javaslom, ha ezt a verziót vásárolod meg, hogy a kínai ROM-ot "lecseréld". Ugyan nem hetente érkeznek frissítések, de az OTA szerintem sokat ér, a mókolt ROM-mal ezt elvesztenéd.
-
cidalain
veterán
válasz
fcbarca #90906 üzenetére
Az adó rá 27% (vételár+postaköltség)*0.27 ami az áru értékén felül fizetendő. Számlával bizonyítod a magyar hatóságnak, hogy mennyi volt amit fizettél a shopnak, erre teszik rá a 27% áfát. Plusz a kezelési költség, ami pár száz forint.
Így már számolhatsz, hogy mi éri meg. Ez a bolt, vagy a drágább ahonnan viszont nincs extra költség (mert már tartalmazza az ár) -
Rigormortiis
veterán
válasz
fcbarca #90772 üzenetére
Nekem tab S8 Plus-om van, méretben ugyanaz, mint amit te néztél ki. Nem mondom, hogy nem volt fura megszokni a méretét és a súlyát, de egy kategóriával jobb rajta filmezni, mint a kisebb kijelzőkön. Meg a Samsungot amúgy is megbízhatóbb, időtálóbb választásnak tartom, mint a Lenovo-t, pláne, ha ugyanannyiért tudod elhozni.
Meg azt is vedd figyelembe, hogy a Lenovo egy polccal a Tab S7 alatt van. Azonos áron nem kérdés, hogy a Samut válaszd, ha meg tudsz barátkozni a méretével.
-
-
Optika01
tag
válasz
fcbarca #90770 üzenetére
Szia!
Én a Lenovot használom streamingre, YouTubera, böngészésre. Nagyon elégedett vagyok vele: gyönyörű kijelző, szép hang. Elvileg 3 fő verzió frissítést ígértek rá, most.
Mindezt úgy, hogy szeretem a Samu termékeket, telefonom is az, de nem bántam meg.
A méret, súly kényelmes ágyban használatra. -
válasz
fcbarca #90772 üzenetére
A Samura több frissítést fogsz kapni, viszont nekem biztos nagy lenne a 12,4 col. Én az általad említett lenovo elődjét használom már egy ideje, annak is az 5g verzióját, amiben a snapi 750g-s proci van, 8 Gb rammal és 256 Gb tárhellyel és nagyon elégedett vagyok vele. Ez még nem oled, de a kijelző is korrekt. Viszont Android 12-nél nem lesz rajta újabb, mert egy főverziót frissült. Igaz még ezzel is ellehetek évekig. Amúgy meg egy nagyon jó tablet. Gyors, fluid. A rendszer is jó.
Mondom ezt úgy, hogy amúgy a Samuk is nagy kedvenceim, telefonok és tablet is van a családban. Szóval neked kell eldöntened.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest