- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
t..janos #93278 üzenetére
simán. a "rendszergazda" fióknál állítasz be pint/mintát, userből adminba váltáskor is kérni fogja ilyenkor.
a tapasztalatom szerint ennek a rendszernek egy hátránya van: ha a teló ki van kapcsolva, és bekapcsolod, akkor először be kell lépni a rendszergazdával, és onnan átlépni a user-be (egyből nem lehet userbe). legalábbis amikkel eddig én próbáltam azon így volt, igaz ezek nem Samsungok voltak.
gyerek-eszközöknél csináltam így, szerintem eléggé jól kivédhető vele az elbénázás faktor. -
Somatom
veterán
válasz
t..janos #86630 üzenetére
Ha jól látom, akkor a topikjában épp a toll beszerzés a téma.
Egyéni preferencia kérdése. Bevallom, engem a Samsung megvett dekára, úgyhogy elfogult vagyok. De, a munkám miatt GPS nélkül én nem veszek tabot és a tárhelybővítés is hiányozna. -
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged