- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
gigiradok #57588 üzenetére
2 giga szabadom van, 1,5-ot foglalnak az appjaim 3,5 a rendszer, meg van valamennyi download meg documentem is fennt, szoval boven elferek.
Jatszani nem jatszok, szokereso es a fruit ninja nem foglal helyet.4.4.2 alatt a root megoldhato egyszeruen, igy sd-re is lehet telepiteni ha megis kene a hely. Lollipop alatt meg mar nem lesz ez az sd kartyas tiltas alapbol.
A 8"-osban asszem ennek is van 16-os verzioja egyebkent, vagy csak olyan van ezt nem tudom pontosan
-
cidalain
veterán
válasz
gigiradok #57581 üzenetére
Mióta megvettem volt 1 android frissítés (de az enyém még a régebbi verzióval került a boltba, lehet hogy a maiak már eleve azzal jönnek). Gondolkodtam sokat hogy egyáltalán frissítsek e, mert nem éreztem szükségét. Most sem érzem hogy kéne újabb Android frissítés, mert minden úgy megy ahogy kell.
Nyilván a Lollipop-ot várom, de csak akkor teszem azt fel, ha ilyen rohadt stabil lesz az is mint a 4.4.2.Ha megengedhető egy személyes megjegyzés, szerintem nem azért nincs havonta update hozzá mert lusták a programozók, hanem azért nincs mert nem kell: minden jó, nincs bug. ezt csak elba...ni lehetne egy frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest