- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
itthoni garival (emiatt persze felárral)
a hi8 még a régebbi belű dual bootos verzio. az vi8 plus leírása rossz szerintem, abból még nem láttam dual boot-osat és 8.1 wineset, csak win10-eset.ennyi pénzért amit írtál nincs itthonról kapható 2GB ramos 8"-os gép. még androidos sem, nemhogy windowsos.
garancia kérdés: ha egy évet elmegy gond nélkül féláron, akkor irreleváns a garancia. ha paypallal fizetsz, akkor a garanciális visszapostázás árát állja a paypal. igaz a garanciális csere ebben az esetben 2-3 hét vagy több is lehet (node itthon sem megy ez másként, javítás címszóval tudnak a szervizek heteket ülni egy-egy cuccon)
-
cidalain
veterán
doc írásra inkább windowsosat vennék. ha elég a kisebb akkor 8"-osat, és valami Bluetooth billt hozzá.
vannak kínai megoldások erre Chuwi, Teclast, Onda vonalon. van köztük dual bootos is. Ezek már 100$ körüli áron beszerezhetők, akár EU raktárból is (+ a billentyű olyan 15-20$ körül már van hozzájuk)update:
Jesszum, ez az Overmax nagyon ratyi. Ez a felbontás már 7"-on is égő.
Lesse meg ezeket: Chuwi Vi8 Plus, Chuwi Hi8 Pro (csak Win10), Onda V820w CH, Teclast X80 Plus (dual OS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest