Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
winhate
üzenetére
Ha olyan hibaüzit kapsz, hogy az app nincs telepítve, akkor rossz az apk. Rosszul lett lementve, vagy akármi. Ilyet egyszer nálam is csinált egy céges kis app, aztán kiderült, hogy a fejlesztő srác valamit eltolt, mikor az apk-t létrehozta. Végigment, mintha telepítené, aztán hibaüzi, és sehol semmi.
Töltsd le máshonnan, apkmirror-ról, vagy huaweitől. -
törölt tag
válasz
winhate
üzenetére
Mindegynek mindegy, persze, nemis akartam tolakodó lenni, csak azért bátorkodtam kérdezni, mert enyém hüvelyen fennvan és még sose használtam.
Gyerekeknek lehet vele korlátozott hozzáférést varázsolni?
Vagy másra is?Szerintem irj egyet a huawei supportnak, hogy mi a teendő, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 1000GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX