- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
1. A 4.1-ből számtalan ROM létezik és nem mindegyik tudja! Csak az tudja, amelyik kernelében benne van.
Ha ott van, akkor meg is jelenik.. (Nekem 4.1.2 van fenn..)
Én is sokat keresgéltem, volt ami tudta, de valami másért nem volt jó.
2. Személyes beállításaidnál írd be milyen tabod (kütyüd) van, így nem kell senkinek keresgélni hogy miről is van szó??
Üdv: StMiklos -
Richee11
senior tag
én ezt a gépecskét néztem, és nagyjából ugyan olyan célra mint te. Többnyire jegyzetek olvasása, tárolása, esetleg szerkesztése lenne a cél, mellette néha filmezés meg persze Internetesére. (beszélgetés, böngészés). Szerinted ennyi pénzért magyarországon megfelel a céljaimnak?
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Ha van a settings menüben BT on-off, akkor nagy valószínűséggel fog menni.
Nekem Aurora2-őm van, addig hajtottam, cseréltem romot, amig olyat nem sikerült találni, felrakni, ami kernel szinten kezelte a BT sticket.
Még előtte rendeltem, az is megjött, működik is.... (SysOnChip a BT-s GPS vevő)
OTG kábel nélkül nem megy, nekem kellett egyet átalakítani, boltban sem tudtak adni, de látom tudod mi az.
Youtube: nálam sem ment, a FlashPlayer11 (?) megoldotta.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest