Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
A noname gyártókat nem ismerem, nincs hozzá bizalmam.
Az 1 giga RAM ebben az árkategóriában általános. Ha jól van optimalizálva az Android és nincs telepakolva gyárilag felesleges alkalmazásokkal (lásd: Samsung) akkor elég az 1 giga.Szerintem ebben az árkategóriában most a legjobb vétel a Lenovo A7-40 A3500L. A Médiamarkt-ban most akciósan 25e.
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Úgy nézem, amit te linkeltél, az újabb modell lehet. Magyarországon szerintem még nem is nagyon forgalmazzák.
Sajnos a felbontás visszalépés, a SoC jobbnak tűnik, ha igaz a specifikáció. Azt meg nem tudom, hogy előny-e vagy hátrány, hogy külföldről jönne, amit néztél.Most nézem, hogy a Mediamarktban az is kapható 29e-ért amit mutattál és amit én linkeltem, az is csak ma akciós, egyébként az is 29e.
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
cidalain
veterán
Ez a tab kb ennyit er. A magas ar szerintem kitalacio, hogy jobbnak tunjon az akcio.
Wayteq 8x szint kb. De mig wayteq-re itthoni gari, es normalis termektamogatas jar, addig erre ez mar korantsem biztos.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
Bár játékra nem éppen a legajánlottabb az x86-os/x64-es architektúra miatt, de gyakorlatilag az ASUS MeMO Pad HD 7 (ME176CX) a legjobb ajánlat jelenleg ennyi pénzért (vagy az LG G Pad 7.0 az Expansystól, bár ez nem egészen itthonról van).
(#59320) tybsen
Igen, nyugodtan bevállalhatod az olcsóbbik változatot.
-
tjb007
nagyúr
Semennyire.
Azon az ASUS-on, amiről én beszéltem 4.4 van és 8GB van benne, szóval te szerintem az ME173X-et nézted, azt viszont inkább ne.
Ha fontosabbak a játékok minden másnál, akkor inkább az LG-t válaszd.(#59331) descence
Lenovo S8-50, LG G Pad 8.0 és 10.1, ASUS MeMO Pad 10 (ME103K)
-
tjb007
nagyúr
Az Android egy eredendően ARM architektúrára szánt rendszer, így az x86-os/x64-es Intel processzoroknak a natív kódot tartalmazó alkalmazásokat át kell fordítania, hogy futtatni tudja azokat. Ez a fordítás viszont nem minden esetben 100%-os, nem miden esetben sikeres, lehetséges. Vannak még olyan alkalmazások is, amiknél eleve ki van zárva ez az architektúra, bár ezek száma nagyon alacsony.
Mivel az LG-ben lévő SoC ARM architektúrára épül, így annál ilyen fordul elő, ezért problémamentesebb.
-
cidalain
veterán
49900 edigitalnal az LG 8-asa. totál hasonló tudással mint a 7-es, mert ugyanaz van benne.
kivéve hogy 8 helyett 16 gigás a hattértár. meg talán ebben már stereo hangszóró van, de ez nem biztos.
erre már kijött a gyári android 5.0>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
Még nincs. De lesz. A 8-asra már kijött. Gondolom nem egyszerre tolják át az összes tablet szériára, és a G2, G3 telefon szériákra. Azért írtam mert lehet hogy ez valakinek előny. Én nem tudom hogy milyen Nem tudom kik szidják és miért, és milyen telójuk van - de ezeket fenntartással kezelném: valaki a francia kocsikat szidja valaki az olaszt, valaki a windowst valaki az android 5-öt, valaki az apple-t. ez egy ilyen világ, fikázni kell .
(#59378) Ramoskaa:
7"-hoz 1280×800 pixeles kijelző illik. ez alatt "gagyi". e fölötti meg csak csúcskategóriában van ha van (=azaz rohadt drága).>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Ramoskaa
senior tag
Nekem is felkeltette az érdeklődésemet, hiszen már facebook-on is láttam ezt a hirdetést. Multiple language tartalmazhat magyar nyelvet is? Ha innen rendelem átalakító kell -e a töltőhöz vagy a mi szabványunk? köszi
addig is egy videó:chuwi
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Ramoskaa
senior tag
Ha micro sd-vel bővítem, akkor oda tudok játékokat másolni, igaz?
Videót amit linkeltem régebbi kiadás lehet, mert abban nem volt HDMI meg 3g, ebbe elvileg már az is van+ dual se volt, na meg usb persze.
Első készüléknek nem lenne rossz.Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
tjb007
nagyúr
Nem fogja meg, nem visz el RAM-ot, nem öt másodperc a váltás [hanem legalább fél perc, de inkább több (1 percet is mértem már a váltógomb megnyomásától számítva), itt van pár szemléltető videó is: [link], [link]], és nem is fut a háttérben, mivel ez nem egy virtuális gép (olyan megoldások is léteznek, de a kínaiak nem alkalmazzák, legalábbis eddig még nem tették).
-
tjb007
nagyúr
Ez egy ASUS Transformer Book Duet TD300 Core i7-es processzorral, 4GB RAM-mal és egy 128GB-os SSD-vel, szóval nem kell meglepődni a váltás gyorsaságán, plusz a dual OS megoldások között is vannak/lehetnek különbségek.
Csak Androidot futtató tabletet hasonló tudással ennyi pénzért nem fogsz kapni.
(#59502) hEngi
LG G Pad 8.0 és 10.1, ASUS MeMO Pad 10 (ME103K), Lenovo S8-50
-
-
®abstract®
őstag
-
cidalain
veterán
erősebb az M3, nem gondolnám, hogy lassabb lenne.
voltak, akik az érintőpanel érzékelésének bizonytalanságára panaszkodtak, azonban ez állítólag már egy frissítés formájában javításra került.
hosszabb távon szerintem mindenképpen jobb az erősebb hardver. van annyival jobb, ad annyival többet az M3, ami magyarázza a több vételárat. ha mindkettő belefér a keretbe, akkor érdemesebb lehet az újabbat venni. ha szűk a keret, akkor az M2-vel sem lő mellé az ember, az is sokkal jobb, mint egy mai belépő szintű tablet.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Új Doogee T20 Ultra 12 colos tablet pc táblagép 12/256GB 12"
- Realme Pad tablet
- Kindle 3 (billentyűzetes változat), Rakuten led olvasólámpával és eredeti Amazon bőrtokkal
- Apple iPad Pro 13" OLED M4 WiFi + Cellular,512 GB, 2027.04.ig garanciális, új, bontatlan,Space Black
- Apple Ipad magic keyboard 12.9 pro eladó, makulátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest