Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: Fred
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
válasz
jobbacsabba #9400 üzenetére
Én tudok neked ilyet mondani. Úgy hívják, hogy Lenovo A1.
GPS, Bluetooth, Android 2.3, igaz "csak" 7", de 60 körül megvehető az Ebayről.Ha van Amerikai ismerősöd akkor csak 200 dollár egyenesen a Lenovo hivatalos webshopjában.
keszo
Köszi a linkeket, de ahogy látom a magyar webshopokban elég szegényes a kínálat
-
Nara19
aktív tag
válasz
Ilyen paraméterekkel új gépet 60k árban nem valószínű hogy találsz. Ha igen engem is érdekel.
-
keszo
őstag
válasz
Szia!
Így első körben szerintem használtak jöhetnek szóba:
-WayteQ xTAB-100 ilyenem van, lehet szidni de a 4:3 képarány miatt szerintem király és még én sem találtam alternatívát helyette (IPADet kivettem a számításból)
-Toshiba Folio 100 állítólag a legnagyobb hibája a betekintési szög, kikel próbálni
-ARCHOS 101 internet tablet
-FlyTouch3 ,FlyTouch6 ,SuperPad2 valami ilyesmi néven futó MID kínai tabok ezekben van GPS, külső antennával akár még jó is lehet bár gyanús hogy resistive a kijelzőjük függetlenül, hogy kétujjas kezelésűek
Ha félre tájékoztattalak Bocs -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Ha nincs különösebb igényed a CH-ra ( honeycomb +.x-es android verzió, kifejezetten tábla gépekre) akkor akár itt a hardver aprón is találhatsz ennyiért.
Ha hozzádobsz még egy 10-15 ezer forintot, akkor tudnék javasolni egy gépet, ami elég jó gép ilyen célokra, és ha nem zavar, hogy 16:9 képarányú.
Keress rá a Point of View Mobii Tegra 3G nevű gépre. Van egy élő hirdetés még, sok tartozékkal árulja a srác, kihasználatlanság miatt. Ad dokkolót, bőrtokot, táskát, kábelt hozzá. Tehát nem rossz vétel lenne. Egy kétmagos, 1GHz-es 512MB-os gépről van szó, igen esztétikus darab szerintem.
Én majdnem megvettem, csak nem tetszik a 16:9-es képarány, így rendeltem egy vodafone (ZTE) smart tab 10-et. Még kicsit lentebb is vagyok képességileg, több pénzért.
Tehát ha nem vagy nagyon finnyás, akkor érdemes megnézni. Én magam részéről jobb szeretem a hagyományos képarányt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest