- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
II.Démonlord
tag
Igen, azt nem írtam bele. sorry
De akkor inkább így írom ki, hogy ne legyen félreértés benne.
Legalább 10" vagy nagyobb kijelzővel, minimum 4GB RAM és 128GB tárhellyel, új készülék. Kiegészitők, billentyűzet, toll stb nem számitanak hogy létezik e hozzá.
Magyaroszági beszerzéssel (jövő héten kell megvennem). A maximális összeg kb 70-80 ezer Ft.
Streamre és böngészésre lenne használva. Egy Huawei MediaPad T5 készüléket szeretnék lecserélni.Jelenleg a Redmi Pad SE 4/128 gépet néztem ki, ami megfelel a fenti paramétereknek. A kérdés, hogy van e ennél jobb lehetőség, ha figyelembe vesszük a követelményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest