Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
gyulaszu
üzenetére
Meg a Word, Excel is problémás szerintem.
Az androidos MS programok nagyon nem tudnak annyit, mint az asztali verzió.
Én Google Dokumentumokat, és Táblázatokat használok, de hosszú szöveget nem írnék, még külön bill-el sem, pláne nem szerkesztgetném/formáznám, és az Excelben a képletezés, másolgatás, több cella kijelölés halál érintőkijelzővel. (persze egy plusz egérrel ez mondjuk még jó lehet)
De ez meg már annyira kompromisszumos szerintem, meg értelmes tabletnél drága. Most rendeltem egy ismerősnek egy Latitude-öt 80-ért. i5 6 vagy 7th gen, 8 GB ram, 256 SSD. Ennyiért nem kapsz hasonlóan jó használható tabletet. Minden másra sokkal alkalmasabb egy tab, de pont az irodai feladatok azok, amikre szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- RedMagic Astra
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX