- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Nem próbáltam. Ahogy utánanéztem root-tól elkezdve minden anyámkínja kellett volna ahhoz, hogy elinduljak az úton, aminek a végén az eredmény továbbra is kétséges.
Xiaomi Jegyzetek appal jártam így, de nem volt felhőbe szinkron. Ha lett volna akkor van ilyen esetre megoldása a Xiaominak.
Azóta áttértem a Google Keep-re, és szinkronizálom a felhőbe, és két helyen localban is tárolom (teló, tab). De emellett továbbra is használom a Xiaomi Jegyzetek appját, amit már szinkronizálok a Mi fiókba. -
Kevés esély van visszahozni a véletlenül törölt adatokat , emulált meghajtó használat van android alatt, emiatt kiesik,, vagy nehezen megvalósítható az a lehetőség mint ami a pendrive-ok , win alatti hdd-k esetén fent áll . Ssd-n is csak addig lehet adatot visszanyerni , amig le nem fut egy trim parancs .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest