- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtitusz
őstag
válasz
<Adamsky> #87458 üzenetére
Szia, több bejegyzést is írtam a tabról. Pl itt: https://prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_87239-87239.html
meg itt:
https://prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_87399-87399.htmlArra használjuk amire te is keresel, eddig megelégedéssel. Általános internetezős, jegyzetelős gép kellett, ami könnyen előkapható és rögtön rendelkezésre áll. Alap elvárás, hogy ezt az alapvető funkcióit viszont gördülékenyen végezze. Ne kelljen hosszú, végtelen másodpercekig várni míg megnyitja a böngészőt, vagy egy weboldalt, esetleg egy google docs fájlt.
Volt olyan tévinfó, hogy nem lesz rá frissebb android, de aztán kiderült, hogy az nem igaz. Nyár végén jön a 12L a gépre, ha minden igaz. Alap frissítéseket párhavonta adnak ki hozzá, arra ne számítson senki, hogy ebben a kategóriánan havonta kap frissítést.
Tokot még nem sikerült venni, mert nem volt időm ezzel foglalkozni, de már magyar webshopban is lehet hozzá kapni, és a leírás szerint zárja/feloldja a kijelzőt.
OTG van rajta, és megy is rendesen, annyi hogy a beállításokban be kell kapcsolni. Valószínűleg ez a tablet is azok táborát erősíti, ahol ugyan usb-c a csati, de régebbi a mögöttes hardver, és nem tudja magától bekapcsolni az OTG-t. Bár azt nem próbáltam ki, hogy mi van akkor, ha bekapcsolva hagyom az opciót, hogy akkor pl tölthető-e, vagy a PC felismeri-e. Egér-billentyűzet kombóval próbáltam, teljesen jól használható, még a magyar billentyűkiosztást és az extra funkciógombokat is kezelte. A vezetékes xbox360 controller is megy rajta. Fat32 pendrive simán megy, exfat és ntfs-t nem próbáltam, de ahogy írták előttem is, a paragonnal ez nem gond és pótolható.
-
Somatom
veterán
válasz
<Adamsky> #87458 üzenetére
Ha OTG -képes, akkor Paragon -nal minden droid kezel USB -n exFAT -ot és NTFS -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest