Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz rtitusz #87460 üzenetére

Bocsi, még egy kérdés :)
    Milyennek érzed a wifi vételi képességeit a Realme Pad, más készülékekkel összehasonlítva (mondjuk a router-től 2-3 szobányira)?
    Az éppen aktuális két esélyest hasonlítgatva az tűnt fel, hogy a Realme esetén szinte az egész ház fém (csak pár antenna csík van), míg a Lenovo Tab P11 esetén a hátlap egy jelentős része (ld. képen: ~1/3) műanyag.
    Korábban - igaz az ezekhez képest egy noname cucc volt - egyszer már megjártam egy tablet-el ... nagyon csini fémház, rém gyenge wifi.

• <Adamsky>

nagyúr

válasz rtitusz #87460 üzenetére

" ... több bejegyzést is írtam a tabról." - igen, láttam, olvastam őket. :R
    Még annyi, hogy egész véletlenül nincs valamilyen Bluetooth LE-s cuccod? Óra, mellkaspánt, stb., bármi amivel tudnád tesztelni az ilyen típusú kapcsolatot? Nálunk ugyanis az a fő gond, hogy Édesanyám (neki lenne a tablet) Huawei MediaPad T5 10.1-es tablet-je nagyon nehezen kapcsolódik a nemrég vásárolt WIWE-hoz.
    Előtte is szívtam a Huawei féle bluetooth "implementációval", de kb. most lett belőle (és a márkából is) elegem, ezért agyalok a cserén.
    Ja, még egy dolog! Memória kezelés. Mennyi szokott maradni a 4 Gbyte-ból? Mennyire szereti, ha több minden (böngésző 3-6 tab-al, PDF viewer, zenelejátszó) van nyitva? Másképp: éreztétek-e valaha is, hogy nagyon agresszív lenne a memóriakezelése?

#87459 Somatom
    " ... akkor Paragon -nal minden droid ... "
    Ismerem - nagyon régen - muszájból használtam is (lehet nem pont ezt, mert úgy rémlik az valamilyen TC-s plugin volt, de az is lehet, hogy ennek az elődje), de utóbbi időben nem volt rá szükségem, mert a tablet-em (fűzött ROM-al biztos), és a telefonom is tudja.
    Nem dealbreaker az NTFS támogatás, de jó ha tudja ...

#87461 HoTaZo
    Nem tudom, hogy ez milyen app, de esetleg próbáld meg a GPS Status-al (abban lehet az A-GPS cache-t üríteni (és ezáltal cold start--ot csinálni).

Egyébként, hol és mennyiért vetted, ha nem titok? Ez a Gen2-es?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés