- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rtitusz #87460 üzenetére
Bocsi, még egy kérdés
Milyennek érzed a wifi vételi képességeit a Realme Pad, más készülékekkel összehasonlítva (mondjuk a router-től 2-3 szobányira)?
Az éppen aktuális két esélyest hasonlítgatva az tűnt fel, hogy a Realme esetén szinte az egész ház fém (csak pár antenna csík van), míg a Lenovo Tab P11 esetén a hátlap egy jelentős része (ld. képen: ~1/3) műanyag.
Korábban - igaz az ezekhez képest egy noname cucc volt - egyszer már megjártam egy tablet-el ... nagyon csini fémház, rém gyenge wifi. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rtitusz #87460 üzenetére
" ... több bejegyzést is írtam a tabról." - igen, láttam, olvastam őket.
Még annyi, hogy egész véletlenül nincs valamilyen Bluetooth LE-s cuccod? Óra, mellkaspánt, stb., bármi amivel tudnád tesztelni az ilyen típusú kapcsolatot? Nálunk ugyanis az a fő gond, hogy Édesanyám (neki lenne a tablet) Huawei MediaPad T5 10.1-es tablet-je nagyon nehezen kapcsolódik a nemrég vásárolt WIWE-hoz.
Előtte is szívtam a Huawei féle bluetooth "implementációval", de kb. most lett belőle (és a márkából is) elegem, ezért agyalok a cserén.
Ja, még egy dolog! Memória kezelés. Mennyi szokott maradni a 4 Gbyte-ból? Mennyire szereti, ha több minden (böngésző 3-6 tab-al, PDF viewer, zenelejátszó) van nyitva? Másképp: éreztétek-e valaha is, hogy nagyon agresszív lenne a memóriakezelése?#87459 Somatom
" ... akkor Paragon -nal minden droid ... "
Ismerem - nagyon régen - muszájból használtam is (lehet nem pont ezt, mert úgy rémlik az valamilyen TC-s plugin volt, de az is lehet, hogy ennek az elődje), de utóbbi időben nem volt rá szükségem, mert a tablet-em (fűzött ROM-al biztos), és a telefonom is tudja.
Nem dealbreaker az NTFS támogatás, de jó ha tudja ...#87461 HoTaZo
Nem tudom, hogy ez milyen app, de esetleg próbáld meg a GPS Status-al (abban lehet az A-GPS cache-t üríteni (és ezáltal cold start--ot csinálni).Egyébként, hol és mennyiért vetted, ha nem titok? Ez a Gen2-es?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kutya topik
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Epson nyomtatók
- foobar2000
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest