Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Ildiko
tag
válasz
ratobi #84256 üzenetére
Miért is?
Amikor kerestem, nem mélyedtem el a chipek és belső felépítés rejtelmeiben, mert ennyire nem értek hozzá, azért egy kicsit igen. Nem láttam alapvetően más különbséget, mint a sim-slot, bár bizonyára lehetett. Amire felhasználni akarom, annál mindegy, mert újságot olvasni, vásárláshoz infót gyűjteni, tv-got, vagy más csatornán műsort nézni megfelel. Az már csak hab volt a tortán, hogy ismeri és jól használja a digis simkártyámat, tudja a volte-vowifit (ki is próbáltam, valóban megy), és ugyan csak kihangosítva, de normálisan lehet telefonálni is. Ilyen módon hangos kommunikációra is jó lesz. Ja és van magyar támogatás, pedig nem jelzik a leírásnál. Nem tökéletes, van néhány angolul megjelenő menüpont.
Minden nap használom, hiszen ezért vettem. Tokot itthonról szereztem be hozzá. Egy kicsit nehéz, ha kézben kell tartani, nem tudom letámasztani valahova, de kézreáll.
Úgy szinkronizálta le a telefonomat, hogy minden azon levő programot is átpakolt, ezek közül van amit frissíteni kellett, van amit újra kellett telepíteni, és volt ami ment csont nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest