- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Ildiko
tag
válasz
ratobi #84256 üzenetére
Miért is?
Amikor kerestem, nem mélyedtem el a chipek és belső felépítés rejtelmeiben, mert ennyire nem értek hozzá, azért egy kicsit igen. Nem láttam alapvetően más különbséget, mint a sim-slot, bár bizonyára lehetett. Amire felhasználni akarom, annál mindegy, mert újságot olvasni, vásárláshoz infót gyűjteni, tv-got, vagy más csatornán műsort nézni megfelel. Az már csak hab volt a tortán, hogy ismeri és jól használja a digis simkártyámat, tudja a volte-vowifit (ki is próbáltam, valóban megy), és ugyan csak kihangosítva, de normálisan lehet telefonálni is. Ilyen módon hangos kommunikációra is jó lesz. Ja és van magyar támogatás, pedig nem jelzik a leírásnál. Nem tökéletes, van néhány angolul megjelenő menüpont.
Minden nap használom, hiszen ezért vettem. Tokot itthonról szereztem be hozzá. Egy kicsit nehéz, ha kézben kell tartani, nem tudom letámasztani valahova, de kézreáll.
Úgy szinkronizálta le a telefonomat, hogy minden azon levő programot is átpakolt, ezek közül van amit frissíteni kellett, van amit újra kellett telepíteni, és volt ami ment csont nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest