- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
cidalain #80756 üzenetére
Ekkora értékű műszaki terméket én csak itthon veszek, itthon is csak valami nagyobb boltból. Másrészt ha kitolnám a keretet akkor csak újabb dilemma jönne, mert 50k körül inkább ~1"-t visszalépve jobban megérné valami mobil, abból nagyobb a választék és egyben lenne egy tartalék telefonom is; ugyanakkor az meg a manapság divatos elk*fékt méretarány miatt nem lenne az igazi. Szóval kb. sehogy sem jó ez...
Nekem is belebujtatós tokom van, viszont ez elég passzentos a mostani készülékre is, így nem hiszem hogy egy 8"-os példány beleférne; de majd kiderül ha meglesz.
-
tthom
senior tag
válasz
cidalain #80756 üzenetére
Hát nem tudom.. Persze, nem valami felsőkategóriás GPU, de tesztek szerint a GX6250-et eléri, azt meg fullHDs tabokba is rakták, MT8173 és társaival. Szóval azért reménykedek, mivel amit én rendeltem, csak 1280x800, fele annyi képpont, kicsit egyszerűsítve, mint a Mi Pad 4 fullHDval.. Ebben 75e antutu, ott 140e.
(tudom, hogy nem egy az egyben számolandó, csak közelítés)
Persze, a Mi Pad 4 nagyon jó választás, de az több, mint duplája árban. Nálam meg a két gyereknél kb. 3x pénz. Meglássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest