Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.lacika
tag
válasz
cidalain #80746 üzenetére
Hali
Köszi a tippet, végül ez lett a 2.3. kupon jó.
Revolutos kártyával (mastercard) akartam fizetni, revolut appban is leokéztam, le is vonta, de banggod elutasította, miért lehet?
"We are sorry to inform you that your transaction could not be processed due to Refused. Please try to use a different card or contact your card issuer for more details."
-
tthom
senior tag
válasz
cidalain #80746 üzenetére
Attól függ mire. Mert ha játszani akar a gyerek, akkor a 2560x1600-as felbontás inkább hátrány a fullHDhoz képest, mert darabosabb lehet a játék.
Én pl. megkérdeztem a gyerekeket és azt választották, hogy 8"-en inkább legyen 1280x800-as, ugyanazzal a SOCal, mintsem fullHD, mert most is olyan van nekik és játékokban nem a pixeleket vadásszák úgyse. Ott ugye nem szöveget olvas az ember, nem kell a pengeélesség. Cserébe fele-harmadannyi képpontot kell megmozgatni, tehát folyamatosabb a játék.
Szóval ha megérkezik a 2db Teclast p80x, majd beszámolok, ha érdekel valakit.. Aztán lehet megszívjuk az olcsó tabbal.
Szerk: ha meg leakciózzák nagyon az új Fire HD10-et, lehet arra csere, ezeket meg bontatlanul eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nikon DSLR topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest