Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
A többi (nálunk forgalomban lévő) tablethez képest az egyik legjobb front kamerásat keresem.
Tudom, hogy nem lesz fényképezőgép minőség, de egy normális mobiloz képest úgy gondoltam már lehetne hasonlítani talán ezeket az újabbakat. Azzal is tisztában vagyok, hogy a Mpixelek száma többnyire reklámszöveg, de azért valamit csak ér. Pl a 3 éves LG tabom első kamerája szó szerint használhatatlan.
Néha 1-2 saját fotó készítés, videóhívás lenne a cél. Fontos lenne, hogy szoftveresen legyen megfelelő, többféle beállítással. Már fotózás előtt, közben lehessen állítani a kép élességet, kontraszt, finomítások stb. Az én LG tabom kamerája, ezért rossz, mert alapból semmi ilyen beállítása nincs.
Az Iphone, Ipad termékeknél ez alap. Ezért kérdeztem, hogy a Huaweinél mi a helyezt, mit lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Assetto Corsa Rally
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX