Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
Na, látom a helyesírás még nem megy, meg az értelmes válasz sem, de sebaj. Hála a jó Istennek, hogy te aztán tudod, hogy mióta van meg a dell, meg hogy mikor talál ki az asszony, és mit. Szerintem 5 év ukciózás után pontosan tudom, hogy mit mennyiért akarok adni-venni. Egy előtted kérdezőnek is elmondtam, hogy kikiáltási áron vihető, de biztos azt sem sikerült elolvasni.
És ugyan nem tartozik rád, de az asszonynak nem mondtam, hogy el akarom adni, csak amikor elkelt. És valóban játszik vele heti 10-20 percet. De ez mind nem tartozik rád, örülj szépen a transformerednek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX