Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
én is inkább ebbel látom a probléma alapját.
honnan érezzük hogy most lassabb a gép, mint 2 éve volt? mi lassabb? amikor rányomok egy weboldalra most betölt 2 másodperc alatt. 2 éve 1 sec volt? 1,9? nem emlékszem. vagy amikor el akarom indítani a face-t régen 15 sec volt, most meg 20? nem összehasonlítható, hisz már teljesen más maga az app.
Nekem >most< nincs meg az az érzet, hogy 2 éve milyen volt a tabletem. Annyi van, hogy nem emlékszem arra, hogy a lassúságot negatív értelemben mondtam volna a tabletra? Ilyet nem nagyon lehet érzetre összehasonlítani, mert nem tudományos. Illetve való igaz, hogy >most< amit csinálok, pont ugyanazt csináltam rajta 2 éve is? Pont ugyanazokat a weboldalakat nézem rajta (amik bitről bitre ugyanazok), pont ugyanolyan wifivel, pont ugyanolyan sávszélességgel?tudományosan ezt úgy lehetne jól vizsgálni, hogy veszek két ugyanolyan tabletet. bekapcsolom mindegyiket, és megnézem hogy egyformán gyorsak e (mondjuk hogy tudományosabb legyen, még mérem is). aztán az egyiket kikapcsolom 2 évre (közben persze az akkut nem hagyom mélykisülni, és havonta egyszer rádugom töltőre offon). a másikat közben napi szinten használom. 2 év múlva előveszem a csipkerózsikát, és összehasonlítom. aztán felupdatelem az altatott példányt (ugyanolyanra, mint a használtat), majd újra összehasonlítom. szerintem sok mindenre magyarázat lenne egy ilyen kísérlet. legfőképpen arra, hogy nem nagyon lesz mérhető különbség a két gép között, így a lassulás nem hardver eredetű.
(#76574) ELACielvtárs
gyári visszaállítás = windows javítása telepítő CD-ről. nemtom próbáltad e már. nem szokott segíteni
lehet gyalulva is androidot telepíteni, de ahhoz kell a rom, ami nem mindig elérhető. sose csináltam így ebben nincs gyakorlati tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest