Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem az ajanloban 7"-os van.
Viszont eszrevettem hogy most mar 2 Andy Lite van! Elerheto 16 GB hattertarral is. Eddig csak 8 GB-osat lehetett kapni.A 2 GB-os csak a 8"-os meretben van: ebben
Van belole feher is!Nekem 1 gigas a tabletem. Netezni jo. 2 eves mar, es nem lassult be, igaz nem is telepitgetek minden szutykot ra. Nem kell hetente factory resetelni. Oszinten megmondom, a 2 ev alatt egyszer sem kellett.
Ha van penzed a 2 GB-osra akkor vegyel olyat, megeri, tenyleg eloremutat.
Ha csak 1 gigasra van akkor meg nem tudsz mast ugysem venni
Akarmilyen okos jon ide es mondja hogy szar, nem az. Csak also kategoria. Kis penzert. Nem kell fobe loni magad, ha nincs eleg zseton a 2 gigasra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akarmilyen okos jon ide es mondja hogy szar, nem az. Csak also kategoria. Kis penzert. Nem kell fobe loni magad, ha nincs eleg zseton a 2 gigasra
Dr.NX