Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Jelenleg egy 8"-os Lenovo-m van, szóval nem annyira sürgős a dolog, de néha olyan lassú, hogy már idegesítő. Érdekes, hogy amikor sokat játszottam Real Racing 3-mal, akkor nem éreztem lassúnak. Most elsősorban Simcity Buldit-tel játszok és egy örökkévalóság mire betölt egy képernyőzár után, de ez lehet, hogy a játék sara, lehet hogy több memória jó hatással lenne rá.
Filmet nem szoktam nézni, de mindenütt használom, útközben is, otthon is és akár munkahelyen is. Ami még szűk keresztmetszet, hogy csak 3G van benne, így nagyon hosszú a válaszidő, lassú, helyenként azt mondja a játék, hogy nem lát netet, pedig van, csak lassú.
Szóval nekem ez a felbontás akár elég is lehet az 1200x800, csak kellene 2GB RAM, 4G és valami normális GPU.
A nejemnek kínai tabletje van, ami olcsó, de elég sok nyűg van vele. Nem zárom ki a kínait, de inkább vmi megbízható magyar forrást keresnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX