Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben001
tag
válasz
cidalain #68264 üzenetére
A jelenlegi hardvereket már nemigen ismerem mert jó ideje nem foglalkozom ilyesmivel. A ZTE blade óta nem flasheltem talán csak a concorde 4300-at.
Eddig egy Ezee 10.1 -es 1 magos tabletet használtam a reggeli kávé mellé netezni. Az helyet jó lesz. 15k ért vettem annyit megért mert a sebességével nincs gondom és ami a nagy pozitívum viszi a telepodot amit a neves gyártók nemigen támogatnak ebben a kategóriában.
Az első megoldást láttam használható ötletnek valószínűleg ennél maradok ha nem lesz vele gond.De ha lenne a problémámra egyszerűbb megoldás azt megcsináltam volna.
Köszönöm a segítséget, megerősítést nyert az a sejtésem, hogy eljött az a pont ahol a befektetett energia nem térül meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- BMW topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Vallás
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő