Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABee
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Oké nem baj kicsit olvasgattam én is és a Lenovo lesz meg egy power bank és még bőven kereten belül vagyok.
A pdf olvasót eleve kizártam több okból is. Nálunk nem a pdf olvasáson van a hangsúly hanem a jegyzetelésen (feladatsort kitölteni stb) ez sok e-ink olvasónál nem alap. Plusz itt sajnos nem a nyomdakész fájlokról beszélünk hanem a könyvet okosan beszkennelték a tanárok és szerintem elég ótvar ahhoz hogy egy olyan readeren ami még belefér a keretbe olvashatatlan legyen.
A ram miatt nem aggódok. Max nem lesz telepakolva és sűrűn lesz factory reset. Egy szaros pdf olvasó progit meg csak elbír 1gb ram is.
-
t3tv3s
tag
válasz
cidalain
üzenetére
De edigit,eurot és mm-t gariztatás szempontjából jónak találom.Ezzel nincs bajom.Nem is erre értettem... Amelyik mm-ben jártam pont nem volt egyik belinkelt tab sem..tehát ennyire voltak készleten. Nyilván a központi raktárakból berendelik ha igény van rá..ezért lehet online elérni őket(már amelyiket ,mert pl az általad legjobbnak vélt lenovot csak sufniból).
Mennyit kell hozzárakni? Inkább vennék 40ezerért samsung tab 4-t 1.5 gigával mint 25-35-t 1gb-s készüléket. Megnézném milyen egy jól optimalizált 1gb ramos tab hasonló árban, mert nincsen. Fél év és összeesik a gép. Sajnos tapasztalat, mert most is ilyenről írok.
IPS kijelzővel nincs baj ha normális. Csak a 25ezresbe vacak panelt pakolnak.
Ebook readeren halál a pdf olvasása.. -
Oldman2
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
"Tableten nem jo pdf-et olvasgatni, ahoz ebook readert kell venni..."
Ez jó poen, az Ebook Readeres Topikban nap mint nap előjön, hogy Tabletet ajánljunk mindenkinek PDF olvasásra.
Szerinted miért lenne jobb PDF-re egy lassú kijelzős, kis felbontású Ebook reader egy gyors, nagy felbontású kijelzővel bíró tablettel szemben?
-
törölt tag
válasz
cidalain
üzenetére
Galaxy tab4 7.0?
Ez még elfogadható szerintem
Nekem még sikerült szereznem a
2013-as nexusból, de ez volt a másik kiszemelt ebben legalább 1,5gb ram van
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX