- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABee
tag
válasz
cidalain #66208 üzenetére
Oké nem baj kicsit olvasgattam én is és a Lenovo lesz meg egy power bank és még bőven kereten belül vagyok.
A pdf olvasót eleve kizártam több okból is. Nálunk nem a pdf olvasáson van a hangsúly hanem a jegyzetelésen (feladatsort kitölteni stb) ez sok e-ink olvasónál nem alap. Plusz itt sajnos nem a nyomdakész fájlokról beszélünk hanem a könyvet okosan beszkennelték a tanárok és szerintem elég ótvar ahhoz hogy egy olyan readeren ami még belefér a keretbe olvashatatlan legyen.
A ram miatt nem aggódok. Max nem lesz telepakolva és sűrűn lesz factory reset. Egy szaros pdf olvasó progit meg csak elbír 1gb ram is.
-
t3tv3s
tag
válasz
De edigit,eurot és mm-t gariztatás szempontjából jónak találom.Ezzel nincs bajom.Nem is erre értettem... Amelyik mm-ben jártam pont nem volt egyik belinkelt tab sem..tehát ennyire voltak készleten. Nyilván a központi raktárakból berendelik ha igény van rá..ezért lehet online elérni őket(már amelyiket ,mert pl az általad legjobbnak vélt lenovot csak sufniból).
Mennyit kell hozzárakni? Inkább vennék 40ezerért samsung tab 4-t 1.5 gigával mint 25-35-t 1gb-s készüléket. Megnézném milyen egy jól optimalizált 1gb ramos tab hasonló árban, mert nincsen. Fél év és összeesik a gép. Sajnos tapasztalat, mert most is ilyenről írok.
IPS kijelzővel nincs baj ha normális. Csak a 25ezresbe vacak panelt pakolnak.
Ebook readeren halál a pdf olvasása.. -
Oldman2
nagyúr
válasz
"Tableten nem jo pdf-et olvasgatni, ahoz ebook readert kell venni..."
Ez jó poen, az Ebook Readeres Topikban nap mint nap előjön, hogy Tabletet ajánljunk mindenkinek PDF olvasásra.
Szerinted miért lenne jobb PDF-re egy lassú kijelzős, kis felbontású Ebook reader egy gyors, nagy felbontású kijelzővel bíró tablettel szemben?
-
törölt tag
válasz
Galaxy tab4 7.0?
Ez még elfogadható szerintem
Nekem még sikerült szereznem a
2013-as nexusból, de ez volt a másik kiszemelt ebben legalább 1,5gb ram van
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest