Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
ez nettó hülyeség. ha normális, nem kinai processzor van benne akkor egy kinai android-os fostábla veri az ipad-et sebességben és használhatóságban. már csak azért ismert van rajta usb meg sd, sok beviteli pc perifériat kezel még a wii contlollert is. ha froyo van rajta akkor 600mhz-es arm7-as már partiban van az ipad-el. a jobb java motor miatt. van is a youtube-on egy video ahol egy apad lenyomja az ipad-et sebességben, görgetésben, stb.
Az ios meg igen csak messze van a csúcstechnológiátol, se rendes multitask, se bővithetőség, ha leveszed a csilli-villi gui-t marad kb a semmi. flash sincs akkor hol a hightech, ja mert akkor a flash app-eket használnák a juzerek a fizetős szarok helyett. tehát drága+póráz a nyakarda.
jó, az anyagminőség vagy a megbizhatóság és a support az kritikán aluli, de megkapod 40..50k-ért és nem 400$, mint egy ipaq (amit szintén nem tudsz itthon megvenni boltban). 50k felett viszont netbook-ot kell venni, egyszerűen nem ér többet.
-
harry
veterán
Van esetleg másik ilyen összehasonlító kép is? Gondolok itt arra, hogy szépen sorban, vagy egymás alatt, ugyanolyan tartalommal (megnyitott dokumentummal), esetleg mellette egy a4-es, vagy másmilyen nyomtatott doksival lenne?
Vagyis ténylegesen az érdekelne, hogy egy-egy doksi mekkora élőben, és ehhez képest milyen egy 10 vagy 7"-os megjelenítőn.
De lehet majd egyszerűen kinyomtatom adott méretű szövegdobozban, és akkor össze tudom hasonlítani. -
umfrider
senior tag
Természetesen ezt értem, nem is szeretnék vitázni ezen ténnyel.
Tehát, esetlegesen vélemény?
Kb 2 hete találtam erről egy tesztet, de sajnos már nem tudom, hogy melyik oldalon
Google barátom sem tud túl sokat segíteni, úgy sem találom.
És természetesen én, hülye, elfelejtettem elmenteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Robotporszívók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Delta Force (2024)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX