- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
ez nettó hülyeség. ha normális, nem kinai processzor van benne akkor egy kinai android-os fostábla veri az ipad-et sebességben és használhatóságban. már csak azért ismert van rajta usb meg sd, sok beviteli pc perifériat kezel még a wii contlollert is. ha froyo van rajta akkor 600mhz-es arm7-as már partiban van az ipad-el. a jobb java motor miatt. van is a youtube-on egy video ahol egy apad lenyomja az ipad-et sebességben, görgetésben, stb.
Az ios meg igen csak messze van a csúcstechnológiátol, se rendes multitask, se bővithetőség, ha leveszed a csilli-villi gui-t marad kb a semmi. flash sincs akkor hol a hightech, ja mert akkor a flash app-eket használnák a juzerek a fizetős szarok helyett. tehát drága+póráz a nyakarda.
jó, az anyagminőség vagy a megbizhatóság és a support az kritikán aluli, de megkapod 40..50k-ért és nem 400$, mint egy ipaq (amit szintén nem tudsz itthon megvenni boltban). 50k felett viszont netbook-ot kell venni, egyszerűen nem ér többet.
-
harry
veterán
Van esetleg másik ilyen összehasonlító kép is? Gondolok itt arra, hogy szépen sorban, vagy egymás alatt, ugyanolyan tartalommal (megnyitott dokumentummal), esetleg mellette egy a4-es, vagy másmilyen nyomtatott doksival lenne?
Vagyis ténylegesen az érdekelne, hogy egy-egy doksi mekkora élőben, és ehhez képest milyen egy 10 vagy 7"-os megjelenítőn.
De lehet majd egyszerűen kinyomtatom adott méretű szövegdobozban, és akkor össze tudom hasonlítani. -
umfrider
senior tag
Természetesen ezt értem, nem is szeretnék vitázni ezen ténnyel.
Tehát, esetlegesen vélemény?
Kb 2 hete találtam erről egy tesztet, de sajnos már nem tudom, hogy melyik oldalon
Google barátom sem tud túl sokat segíteni, úgy sem találom.
És természetesen én, hülye, elfelejtettem elmenteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest