Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zaskar

senior tag

válasz bsanya #63666 üzenetére

Nálam nincs konkrét célja egyik op.rendszernek sem, egyszer az egyikkel, másszor a másikkal használom. Leginkább a 32 Gb ami szűkös lehet két rendszernek, én nem használom nagy dolgokra, nekem elég, de a 64 Gb jobb lenne. Raktam bele egy 32 gigás kártyát, a képeimet, videóimat azon tartom. A win 10-es frissítés érdekes dolog. Feldobta a lehetőségét, el is indítottam a folyamatot, aztán a következő hibaüzenettel leállt: "Nem sikerült frissíteni a rendszer számára fenntartott particiót". Nem hiszem, hogy a hely lenne kevés (kb. 7 Gb van szabadon a win partíción) hiszen tették már fel hasonló gépekre. Biztos van rá megoldás, láttam már belőle gyárilag win 10-es verziót (kissé bosszantott, hogy pár nappal a rendelésem után kapható volt 10-essel is, ráadásul ugyanannyiért). Így egyelőre marad a 8.1, azzal sincs igazán bajom. Nem értek annyira hozzá, de biztosan megoldható. Egy jó leírás sokat segítene.
    Ui: ha valakinek lenne tippje, hogyan tudnám frissíteni win 10-re, azért ne tartsa magában...:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés