Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Zyxel zizzenés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
válasz
kelly7 #63660 üzenetére
Annyira nem vagyok jártas a témában, szóval várj meg más választ is...Nagyon sokan csinálják azt, hogy netes rendelésnél csak fizetés után engedik kibontani a terméket és akkor már sokra nem mész vele. Én jobban javasolnám azt, hogy ekkora összegnél már sok helyen ingyenes házhoz szállítás van amit ugye 14napig (tudtommal) vissza tudsz vinni, indoklás nélkül és kötelesek visszafizetni a teljes összeget.
Múltkor rákérdeztem egy webshopban az eladóra, hogy vissza tudom-e vinni a neten rendelt terméket, amit személyesen vettem át, tekintve, hogy fizetés előtt nem tudtam kipróbálni. Az volt a válasz, hogy ezt csak házhoz szállítás esetén engedik. Nem tudom ez mennyire törvényes, de elég szemétségnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest