- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
Na tegnapelőtt megrendeltem az Asus Z300C-t dokkolóval együtt. Csodálkoztam is, mert 2-3000ft-al volt csak drágább, mint máshol csak a tablet. Elutaltam a pénzt, megjött a visszaigazolás erre ma hívnak, hogy a beszállító rosszul adta meg az adatokat és dokkoló nélküli a termék (valahogy sejtettem, hogy ez lesz). Szóval megyek vissza ismét keresgélni
-
kristof_
tag
Nagyon nézegettem már őt is, viszont így dokkolóval együtt egész barátságos az ára. Bár arra nagyon haragszok, hogy a dokkoló csak bluetoothos. Amúgy arról tud valaki valamit nyilatkozni, hogy a Z300C verzió mennyivel gyengébb, mint a Z300CL?
Más kérdés. Bocsi, hogy itt teszem fel, de részben ide is tartozik. Én eddig úgy tudtam, hogy ha online rendelek valami akkor van valamennyi időm elállni a rendeléstől átvétel után, átvétel módjától függetlenül (postai vagy személyes átvétel) Viszont múltkor amikor vettem egy fejhallgatót az "eladó" akitől személyesen vettem át az online rendelt terméket azt mondta, hogy ez csak postai úton történő kiszállítás esetén működik. Pontosan hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged