Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
Na tegnapelőtt megrendeltem az Asus Z300C-t dokkolóval együtt. Csodálkoztam is, mert 2-3000ft-al volt csak drágább, mint máshol csak a tablet. Elutaltam a pénzt, megjött a visszaigazolás erre ma hívnak, hogy a beszállító rosszul adta meg az adatokat és dokkoló nélküli a termék (valahogy sejtettem, hogy ez lesz). Szóval megyek vissza ismét keresgélni

-
kristof_
tag
Nagyon nézegettem már őt is, viszont így dokkolóval együtt egész barátságos az ára. Bár arra nagyon haragszok, hogy a dokkoló csak bluetoothos. Amúgy arról tud valaki valamit nyilatkozni, hogy a Z300C verzió mennyivel gyengébb, mint a Z300CL?
Más kérdés. Bocsi, hogy itt teszem fel, de részben ide is tartozik. Én eddig úgy tudtam, hogy ha online rendelek valami akkor van valamennyi időm elállni a rendeléstől átvétel után, átvétel módjától függetlenül (postai vagy személyes átvétel) Viszont múltkor amikor vettem egy fejhallgatót az "eladó" akitől személyesen vettem át az online rendelt terméket azt mondta, hogy ez csak postai úton történő kiszállítás esetén működik. Pontosan hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Pánik a memóriapiacon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Opel topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX