- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ezeket ne: link1, link2, mert ezek egyértelműen iPad méretűek. A 10"-os tablet belefér ugyan de az átlátszó rész kisebb mint a screen size!
(természetesen kisebb tabnál jó lehet, de az meg el fog csúszkálni)Ilyesmivel szemezek én most, de még nem rendeltem meg, itt látszik hogy nagyobb az átlátszó rész, mint a screen size. De ez meg mocskos drága...
Tudom hogy droidosat keresel, csak az árszint miatt írtam le hogy mennyi egy olyasmi felépítés mint ami neked kéne. Ez pl 210 rugó. Ez beszerkózható itthon is, nyilván kicsit többért. Winmate M700 is elérhető Androiddal itthon, de az sem lesz olcsóbb. Ezek 100%-ban teljesítenék az igényeidet.
De ha van rá lehetőséged körülnézhetsz külföldi oldalakon (ebay, amazon, neadjisten kínai shopokban), hátha van olcsóbban vagy kicsit kevésbé masszív cucc. Neked a "Rugged Tablet" a kulcsszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest