Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
h1ght3chzor #59943 üzenetére
Nem. Nyers erőben valóban erősebb, de az erő egy része elveszik, ha a processzornak (Intel x86) a natív kódot tartalmazó alkalmazást át kell fordítania. Szóval valamivel lehet gyorsabb, de nem kétszer olyan gyors azért. Plusz az LG elég jól összerakta a szoftvert, így az sem egy lassú cucc.
(#59945) h1ght3chzor
Mivel gyári a garancia mindkettőnél, így én inkább a gyártóhoz vinném. Gyári garinál a bolt is a gyártóhoz viszi, ami csak meghosszabbítja a folyamatot.
Edigitalba egyébként csak visszavittem terméket, ami nem tetszett, szó nélkül visszaadták a pénzt, amit egyébként ők ajánlottak fel. Nem kell félni egyiktől sem szerintem. Edigital mellett szól, hogy ingyen postáz, de ha budapesti vagy, akkor ez lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Könyvajánló
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Villanyszerelés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest