- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
dragonfx #57709 üzenetére
nem beleugatni akarok, félreértés ne essék, de én is úgy indultam neki, hogy max. 30k...aztán beláttam, hogy ami "mindent tud és mindent visz", ennyiért nincsen.
Aztán kitoltam 50k-ra az értékhatárt és nagyon megtetszett az Alcor O819M (8 mag, 2gb memória, mali450 700mhz-en, stb, stb). Már majdnem meg is vettem amikor bejelentkeztem a T-mobile oldalára, hogy megnézzem hol tart az egyenlegem, aztán láttam, hogy ők is árulnak tabot és a hűségem is le volt járva, így lett a Tab S 10.5 LTE (160k, természetesen részletre, egy összegben nem is tudtam volna és nem is adtam volna ennyit egy tabért)
Szal indultam 30k, aztán már 50k és végül lett 160k LOLL.
Na szóval a lényeg nem az, hogy Te is vegyél 160-ért tabot, de ha jót akarsz akkor még gyűjtögess a 25k mellé egy kis pénzt és vegyél egy jobb tabot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged