Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
nem beleugatni akarok, félreértés ne essék, de én is úgy indultam neki, hogy max. 30k...aztán beláttam, hogy ami "mindent tud és mindent visz", ennyiért nincsen.
Aztán kitoltam 50k-ra az értékhatárt és nagyon megtetszett az Alcor O819M (8 mag, 2gb memória, mali450 700mhz-en, stb, stb). Már majdnem meg is vettem amikor bejelentkeztem a T-mobile oldalára, hogy megnézzem hol tart az egyenlegem, aztán láttam, hogy ők is árulnak tabot és a hűségem is le volt járva, így lett a Tab S 10.5 LTE (160k, természetesen részletre, egy összegben nem is tudtam volna és nem is adtam volna ennyit egy tabért)
Szal indultam 30k, aztán már 50k és végül lett 160k LOLL.
Na szóval a lényeg nem az, hogy Te is vegyél 160-ért tabot, de ha jót akarsz akkor még gyűjtögess a 25k mellé egy kis pénzt és vegyél egy jobb tabot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX