- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
geucsa
tag
Tabletek esetében is van vám, de elhanyagolható az a 4% a 27%-os áfa mellett.
Én legalább 20 tabletet rendeltem kínából, abból négyet vizsgált be a posta és fizettetett vámot és áfát.
Amúgy teljesen egyetértek veled abban, hogy ha valaki feleannyiért akar jó tudású tabletet, akkor kínából kell rendelnie.
Ja és a garanciavesztés is baromság. Ugyanúgy van rájuk egy év garancia. Sajnos egyszer már kellett érvényesíttetnem. 4 hónapos volt a Sanei N10-es tabletem és HDMI problémája lett. Úgy zajlott az egész, hogy jeleztem a kínai eladó felé. Ő megkért, hogy vigyem el egy szervizbe és javíttassam meg, majd közöljem vele, hogy mennyibe került. Ezek után elutalta az összeget.
Igaz, hogy több bizalomra van szükség és nem véd senki, ha esetleg mégsem teljesítenek, de azért ők is emberek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest