- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul02
tag
válasz
tjb007 #55013 üzenetére
Szia!
Azért bízom benne, hogy nem lesz gond a készülékkel.
Akku teljesítményétől viszont nem vagyok elragadtatva. Első töltés után én használtam, amíg beállítottam-regisztráltam fiókokat, megnéztem mit tud videóban, OTG-támogatást kipróbáltam, ilyesmi. Ez alatt 89%-ra esett a szintje. Utána a srác pár óra alatt majd' nullára küzdötte. Ez kicsit meglepett azért. Normális ez? Várható, hogy néhány ciklus után jobb lesz az akkumulátor teljesítménye valamivel?
Köszi! -
ityam
őstag
válasz
tjb007 #55013 üzenetére
Köszi a tanácsot. Sajnos a nexus 9 az még bőven 100K fölött van.egy tegra 4 es meg jóval 100K alatt és az ipadom sem hiszem hogy 100nál sokkal többért el tudnám adni és nem terveztem nagyon rákölteni. Méretileg sem nagyon akarok lejjebb menni. van egy 6.5 colos androidos telóm. azzal eljátszogatok ha nincs más ezért akarok inkább egy 10 colost legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest