- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz
Chris78 #53944 üzenetére
Aliexpressen a gyémánt és a "koronás" eladóktól érdemes rendelni, gyorsan kiszállítják a terméket és általában nem szokott gond lenni. Mivel itt javarészt magánszemélyek "kofák" árulnak , ezért egy hátrány a garancia. Amint leadtad az értékelésed, utána nem szívesen segítenek.
Pl, egy ilyent már be lehet rendelni: [link] -
zozoka79
tag
válasz
Chris78 #53944 üzenetére
Szerintem ilyen olcsó tabletnél nem érdemes kintről rendelni.mert aztán gari esetén szívás lessz,a gyereknek nem lesz mivel jatszani egy hónapon át amíg a gariztatás folyik... Czinedog.szó ami szó vannak kamu eladók az alin,de haver is 2szer rendelt onnan(okosora,telefon),én is kétszer.(teló,tablet) és nem volt gondunk.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Chris78 #53944 üzenetére
Karácsonyig biztos lesz még 1-2 jó akció, de én megmondom neked őszintén, az ilyen értékű dolgoknál ebbe az örökös várakozásba kissé belefáradtam.
Egyszerűen az ember sosem tudhatja, mikor lesz valami óriási nyerő vétel egy-egy helyen.
Olcsóbb tablettel fölösleges róni a köröket.
Én már inkább azt a módszert követem, hogy megveszem, kipróbálom és ha úgy tűnik, kell a jobb/drágább, akkor a boltban jó eséllyel ráfizetéssel elhozhatom. (Ha nem, akkor kis veszteséggel simán tovább lehet adni egy új készüléket)Már én is kezdtem úgy járni, hogy az edigital pl. nyomja rendesen a heti akciókat, a Lenovok pl. extrém jó áron elvihetőek tőlük, mégis kezdtem agyalni, ne várjak-e, mert hátha jövő héten meg az Asus tabok lesznek 20-25% akcióval.
A karácsonyi szezon még azért odébb van, nem mindenki szeret másfél hónapon keresztül még olvasgatni, variálni, mert ha addig sikerül elhúzni a dolgot, a szezon közepén már durván nagy a veszélye, hogy amit ma hihetetlen nagy akció keretében megveszünk valahol, másnap, máshol tuti még olcsóbb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest