- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
NoMagix #53853 üzenetére
Szerintem az RK3188-at hanyagold,nem jobb egyikbe sem viszont a nagy részében a wifi is kuka.
Látod mondtam én,hogy óvatosan a géppel,ezért nem is ajánlgatom fűnek fának.PDF és netezésre lassan 4 nap használat után kimondottan bevált (tokkal már-már komfortos az érzés),de köszönő viszonyban sincs egy G.Pad simaságával.A telepítés/frissítés agyhalál,de mindent letiltottam,minimalizáltam az appok számát és inkább manuálisan frissítek (kivéve a 3-4 legfontosabbat).
Hozzáteszem édesapám fogja használni aki jóval türelmesebb ember mint én és mint mondtam itt a PDF-en lesz 80%-ban a hangsúly
Egy komoly gond van vele,hogy kajálja az aksit bár nekem nincs olyan drasztikus merülésem.5 órát el tudok vele vígan netezni.33-ért ebben a méretben ez jár,de 8 colbon van jobb alternatíva.Ilyen egyszerű a képlet.
Viszont szavaidat olvasva,hasonló felhasználó vagy mint én,hasonló elvárásokkal.Szomorúan közlöm,hogy a legolcsóbb neked is megfelelő 10 colos az Asus TF103C/CX/LG.G.Pad 10.1,tehát keríts gyorsan valahonnan még 30 ropit és nem fogsz csalódni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest