Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
NoMagix
üzenetére
Szerintem az RK3188-at hanyagold,nem jobb egyikbe sem viszont a nagy részében a wifi is kuka.
Látod mondtam én,hogy óvatosan a géppel,ezért nem is ajánlgatom fűnek fának.PDF és netezésre lassan 4 nap használat után kimondottan bevált (tokkal már-már komfortos az érzés),de köszönő viszonyban sincs egy G.Pad simaságával.A telepítés/frissítés agyhalál,de mindent letiltottam,minimalizáltam az appok számát és inkább manuálisan frissítek (kivéve a 3-4 legfontosabbat).
Hozzáteszem édesapám fogja használni aki jóval türelmesebb ember mint én és mint mondtam itt a PDF-en lesz 80%-ban a hangsúly
Egy komoly gond van vele,hogy kajálja az aksit bár nekem nincs olyan drasztikus merülésem.5 órát el tudok vele vígan netezni.33-ért ebben a méretben ez jár,de 8 colbon van jobb alternatíva.Ilyen egyszerű a képlet.
Viszont szavaidat olvasva,hasonló felhasználó vagy mint én,hasonló elvárásokkal.Szomorúan közlöm,hogy a legolcsóbb neked is megfelelő 10 colos az Asus TF103C/CX/LG.G.Pad 10.1,tehát keríts gyorsan valahonnan még 30 ropit és nem fogsz csalódni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX