- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Kapanyél #50832 üzenetére
És tudtok akkor ilyen "noname" tabot konkrétan is ajánlani a korábbi paramétereket is figyelembe véve?
Vagy ezt olcsón nem fogom megúszni...?Tehát:
10", 4 mag, 2GB ram
Lagmentes, gyors. (akármilyen rommal, kernellel, gyárival, custommal...)
Jó wifi
Főleg netezniOpcionálisan, lehetőleg:
4:3
FHD
GPS -
mm89
őstag
válasz
Kapanyél #50832 üzenetére
Nálunk van egy gPad 8.3. Öcsém és anyum használják. Öcsém főleg fb, messenger, instagramm (mai tinibaromságok), anya meg böngészés, logikai játékok, fb.
Nagyon ritkán én is nyomkorászom. Azt vettem észre, hogy általában szépen működik, jó a multitasking is (2gb rammal illik is). DE! Néha képes alapvető feladatok közben megakadni egy-egy pillanatra. Pl képernyőzár feloldásakor is sokszor látszik, hogy nem folyamatos az animáció. Tuti, hogy egy főzött rom megoldaná, nade, "mi közöm van nekem ahhoz a tabhoz?!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged