Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
Nara19
üzenetére
A Tegra3 nem fűt túlzottan? Volt ilyen processzorú telefonom, emiatt utàltam.
Az OTG nem annyira fàjó pont talán.
A rootolás éa egyéb szoftveres buherálás mind visszaállítható, de a belenyúlàsra mindenképpen szükség lesz, mert gyári rendszerrel eddig semmilyen készüléket nem bírtam elviselni. Bár most jöhetne képbe a Nexus
A Wayteqre lennék még kíváncsi, de furcsán sok az eladó belőle.
-
gps76
őstag
válasz
Nara19
üzenetére
Érdekes mert a Fonepad az egymagos Atom procijával valahogy gördülékenyebbnek tűnik mint a Memopad HD7. Valahogy a táblákban lévő négymagos MTK proci,ha be van lakva hajlamos belassulni.Telefonban nem tapasztalok ilyet. A Memopad HD 7 nekem olyan kis bóvlinak tűnik kézben tartva,semmi márkás érzés nem jön le róla. Ami kicsit idegesít az MTK alapú táblákban,hogy bluetoothon megosztott internet fogadására képtelen,régebben írtam az előnyéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX