Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
bacsis
üzenetére
Ahogy előttem is írták, alapvetően a gyenge minőségű ROM-ot olvasom ilyen hibának a legtöbb helyen. Gondolom valamelyik driver vagy hardver közeli rendszer modul amit a Chrome és a játékok intenzíven meghajtanak rosszul van illesztve és olyan hibákat produkál ami rántja magával az egész programot. Annó mikor Galaxy S2-n próbálgattam Cyanogenmod nightly-kat, az is rendszeresen ezt csinálta pedig a gyári ROM-mal minden stabil volt. Pont ezért kérdezgettem az előttem lévőeket is hogy amit én néztem ki tablet mennyire stabil ilyen szempontból. Alattomos dolog mert általában az előre rárakott programokkal még épp jó, szóval amikor elkezdi az ember belakni jön elő.

tigri44, lendvaizs79: Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Hétfőn ebből vásárlás lesz úgy néz ki 
-
válasz
bacsis
üzenetére
Szerintem kevesen hasznaljak azt a tipusu tabot... valoszinuleg a rom hibaja lesz amit irtal, azon egy uj rom, vagy valami fozott segithetne, de ahoz tudni kene melyik kinai tabbal egyezik meg a myaudio cucca. Amugy reszvetem az ismerosodnek a myaudionev hallatatol meg most is felsirok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hétfőn ebből vásárlás lesz úgy néz ki 
Dr.NX