Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
bacsis
üzenetére
Ahogy előttem is írták, alapvetően a gyenge minőségű ROM-ot olvasom ilyen hibának a legtöbb helyen. Gondolom valamelyik driver vagy hardver közeli rendszer modul amit a Chrome és a játékok intenzíven meghajtanak rosszul van illesztve és olyan hibákat produkál ami rántja magával az egész programot. Annó mikor Galaxy S2-n próbálgattam Cyanogenmod nightly-kat, az is rendszeresen ezt csinálta pedig a gyári ROM-mal minden stabil volt. Pont ezért kérdezgettem az előttem lévőeket is hogy amit én néztem ki tablet mennyire stabil ilyen szempontból. Alattomos dolog mert általában az előre rárakott programokkal még épp jó, szóval amikor elkezdi az ember belakni jön elő.

tigri44, lendvaizs79: Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Hétfőn ebből vásárlás lesz úgy néz ki 
-
válasz
bacsis
üzenetére
Szerintem kevesen hasznaljak azt a tipusu tabot... valoszinuleg a rom hibaja lesz amit irtal, azon egy uj rom, vagy valami fozott segithetne, de ahoz tudni kene melyik kinai tabbal egyezik meg a myaudio cucca. Amugy reszvetem az ismerosodnek a myaudionev hallatatol meg most is felsirok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hétfőn ebből vásárlás lesz úgy néz ki 
Dr.NX