- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
motoflug #43457 üzenetére
Alcor Q813I wifi problémára:le kell ügyesen venni a hátlapot és a két antenna kétoldalas ragasztóval van hozzáragasztva a kijelző tartójához,de elég gyérül és közel van a fém hátlaphoz,árnyékol. Bekarikáztam a jó helyzetét az antennáknak,utána kb.olyan lesz mint a Nexus7-é vagy a Fonepad-é.
gartez:Igazából a Prestigio-t venném,mert volt több tipusa is már,és tényleg jó márka,de ez az akadásos dolog miatt eltántorít(jó lehet javítják,de ez akár fél év is lesz,addig nem akarom bámulni így).
domojko: A Galaxy Tab 2-őt felejtsd el,mert teljesítményben elég sovány,én 20-ért vettem egy letiltottat,de hamar túladtam rajta,mai elvárásokhoz már kevés.Mondjuk kérdés mennyiért tudsz hozzájuk jutni,megéri-e a különbséget az Asus.
mexel:Ha már ennyit kiadsz egy tab-ért ne sajnáld a 2 GB-os verzió többletét,nem bánod meg.5000-es akkuval nagyon jól bírja az Alcor,nem mértem,de szerintem 6 óra netezéssel meg van. A Wayteq az MM-ben ki volt rakva,de tiszta csíkos volt a kép,resetelni kellett úgy le volt fagyva.Amikor elindult,elég gördülékeny volt,de olyan bóvli hatást keltett az egész,nem igazán győzőtt meg, ha választanom kellett volna.A fényérzékelőt én is hiányolom ezekből az olcsóbb gépekből,de nem nagy probléma.
Viszont oda kell figyelni az Alcornál,mert van Q883H amiben nem IPS panel van,és nehogy megtévesszen valakit hogy olcsóbb,de ugyanaz a készülék mint az Q813IX.
Mivel lehet elviszik a Fonepad-ot(sajnálom kicsit,de később még ennyire se fogják megvenni,mert "egymagos", indokokat kaptam rá),akkor szerintem szerzek még egy Alcor 2 GB-ost,mert ez mindenben megfelelt,és az érintője se szenved az olcsóbbak betegségétől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motoros topic
- Witcher topik
- PlayStation 5
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest