Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspall
aktív tag
válasz
Belako
üzenetére
A Concorde Tab One-ra nem készült 2.3-as ROM, pedig lehet, hogy tényleg az lenne rá az igazi, én is kipróbálnám. Én már mindent felraktam rá, ami hozzáférhető, de egyiktől sem táltosodott meg, szerintem próbálj megbékélni azzal, ami rajta van.
Ha nagyon belassul, vagy rosszul működik állítsd vissza gyári állapotba és aztán minél kevesebb dolgot telepíts rá. A Concorde fórumán azt is megtalálod, hogyan lehet újrarakni a romot, ha a visszaállítás nem használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX