Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Redneck #38106 üzenetére
,, Lehet hogy emberekkel társítom mert azt vettem észre hogy az Apple fanok nagyképűek felénk. 3-ból 2 Iphone adta meg magát körülöttem és töltött heteket szervizben."
Ne állíts kérlek hülyeségeket. Az Apple jelenleg iPhone esetén olyan garanciális megoldást alkalmaz, amit egyik más gyártó sem. Ha meghibásodik a garancias iPhone, beviszed bármelyik APR-be és legkésőbb másnap kapsz egy másikat.
Itt csak akkor van hosszú hetekig tartó szerviz, ha valami sufni GSM-ből veszed, sőt, meg akkor sem biztos.
Az egy év garancia valóban nem sok, de ez annak is köszönhető, hogy a fogyasztóvédelmi törvények nem kényszerítik ra ezt a gyártóra. Az Eu-ban két evet kellene az ilyen eszközökre adni, de nem követelik meg az adott országok. Pl Szlovákiában két év garancia van az iPhone-ra is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Redneck #38106 üzenetére
Az a baj, hogy jo hardware van, jo firmware meg nincs. Persze nem kicsit unfair osszehasonlitani, de ezelott Aurora II volt nekem, hardware teljesen OK volt, de ott volt a firmware-rel a sz@rakodas. A Nexus 7 fenyevekkel jobb! De tenyleg. Es a kollegam iPad-je, (a legujabb, vagy retina, vagy mi a szosz,) az ugyan annyival jobb a Nexus-nal. (Persze, sokba kerul, es nem biztos, hogy az megeri. Nekem nem, mert nagy, es nehez, de ez csak egyeni preferencia kerdese. Ellenben a mini nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne a Nexus-nal... de lassan egy eve hasznalom, es azert lassul, egyre jobban akadozik. Allitolag egy factory reset megoldana, de nem bolygatom, jo meg.)
-
marcyman
aktív tag
válasz
Redneck #38106 üzenetére
Igazából egyetértek veled.
Csak nem igazán találok alternatívát ilyen 70 ezres árszegmensben az iPad minire android vagy windows fronton.
Lényeg, hogy 8" kijelző legyen és aránylag erős, megbízható gép.
A Samsung note 8 sajnos túl drága. A Nexus 7 kijelzőméretével nem vagyok megelégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest