- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Pedig nem nehéz megérteni.
megfogod 2 kézzel jobbról és balról. A 2 hüvelykujjaddal nyomkodod a nyomkodnivalót. Pl játék, net, ikonok stb. És a 2 hüvelykujjad középen nem ér össze, azaz kimarad egy rész amit csak úgy érsz el ha felemeled a kezed, azaz elengeded a tabot. Ha valakinek kicsi a keze akkor nem ér el mindent, csak folyamatos elengedéssel, és ez esetleg kényelmetlen lehet. Persze ez függ a felhasználás módjától is, valaki nem így fogja a kütyüt. Így érthetőbb?
Középen kimarad kb 2-3cm-es rész amit a hüvelykujj nem ér el. A 9,7-es már keskenyebb, olyan 4:3-as. Azt éppen átéri a párom keze, tehát az kényelmesebb. És ezért nagy neki a 10.1-es, pontosabban csak széles. Ezért kell lecserélni. Nekem jó lenne, de nem én használnám. Valószínűleg az almákat azért is tervezték akkorára. A 10.1 nagyon jó, csak nem mindenkinek.Aki utazáshoz vesz tabletot, oda meg szerintem nagy a 10-es. Az főként otthoni használatra jó, hogy ne laptopon kelljen netezni, stb. Játékoknál is klassz, hogy nem egérmozit nézel, és minden alkalmazásban jó hogy normál méretű minden amit tapizni kell, nem olyan kicsi mint egy 7"-oson. Az jó utazáshoz inkább. Szerintem mindenkinek érdemes átgondolni mire akar használni egy tabot.
-
Kobe
veterán
Aterni pl azert kell, erdemes, hogy utazas kozben pl lehessen vele 1 kezzel lapozni, stb. Ha valaki tomegkozlekedesi eszkozon hasznalja, nem art ha 1 kezzel is tud alap dolgokat csinalni vele, maskul kapaszkodas nelkul az elso fekezesnel a tablettel egyutt torli fel a padlot az illeto...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Bittorrent topik
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Diablo 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest